Хаклa социаллa eçченсем, çак eçeн ветеранeсем!

Сире çывхарса килекен хaвaрaн професси кунe ячeпе чун-чeререн саламлатпaр.

Çaмaл мар, анчах пархатарлa eç тaватaр эсир. Пулaшу кирлe çынсем патне вaхaтра çитсе, вeсен пурнaçне çaмaллататaр, вeсен ыйтaвeсене тивeçтеретeр. Чуна йывaр чухне тимлeхпе пулaшуран хакли нимeн те çук. Эсир çакна aнланса,  ватaпа ватa пек, çамрaкпа çамрaк пек пулма пeлетeр. Йывaрлaха кeрсе ÿкнe çынсемпе aшшaн калаçса чунeсене уçатaр, малалла шанчaкпа пурaнма вaй-хал паратaр. Вeсен хуйхи-суйхине чeрeр витeр кaларса, май килнe таран пулaшма тaрaшатaр. Çакна валли сирeн чун aшши те, чaтaмлaх та çитет.  Тавах сире çынсене,  хaвaр eçе юратнaшaн.

Пурне те сире çирeп сывлaх, телейлe те вaрaм кунçул сунатпaр. Çынна ырa туни хaвaр пата та ырaпах таврaнтaр. Eмeтeрсем çитсе пыччaр, мeн шутлани пурнaçланса пытaр.

Район пуçлaхe – депутатсен районти

Пухaвeн председателe                                                   И.В. Николаев

Район администрацийeн пуçлaхe                                    Р.Н. Тимофеев

08 июня 2017